Vinterferie på museet

Velkommen til et ramsalt vinterferieprogram! Vi har vinterferiequiz, Barnas Båtverksted og sanselige opplevelser i utstillingen «Det sanselige 1700-tall».

I vinterferien holder Norsk Maritimt Museum er åpent tirsdag til søndag fra kl. 10:00 til 16:00.

Det sanselige 1700-tall
Bli med på en sanselig opplevelse i utstilling om varer og ting vi importerte på 1700-tallet. Hvordan ble stoffene farget purpurrøde og hvordan smakte maten når endelig folk fikk krydret maten?

Barnas båtverksted
Bygg din egen båt slik bestemor og bestefar gjorde i sin tid! I Barnas Båtverksted treffer du hyggelige veteraner fra sjøen som viser deg hvordan du kan lage din egen containerbåt, vikingskip eller ”pappa-båt”. Barnas Båtverksted er åpent tirsdag 21., onsdag 22. og torsdag 23. kl 11-15. Søndag 26. februar 12-15

For barnehager og SFO/AKS
Skoleklasser, barnehager og SFO/AKS i følge med lærer, kommer gratis inn på museet og kan se utstillingene på egenhånd. I vinterferien kan barnehager og SFO/AKS bestille omvising i «Det sanselige 1700-tall». Det er også mulig å bygge klossebåt i Barnas Båtverksted. Besøket må bookes i forveien, enten ved å ringe 936 01 901, eller sende mail til booking@marmuseum.no.

Vinterferie på museet
Båtbyggere i Barnas Båtverksted.

Familiesøndag 26. februar
-Omvising og opplevelser i utstillingen «Det sanselig 1700-tall»
-Tattoveringssjappe for barn
-Vinterferiequiz- alle som deltar får fine premier!
-Kjør radiostyrte båter i vårt innendørs båtbasseng!
-Bygg din egen klossebåt i Barnas Båtverksted
-Fastelavnenssøndag med bollefest i kafeen
-Gode tilbud i museumsbutikken F.O.B.
-Kåseri med Bård Kolltveit om «Kåseri om «Eventyret om norsk cruisefart - Fra vestlandsfjorder til verdens hav» kl. 13:30-14:15